top of page

Tjänster

Lilla_Sundskogsvägen_3_Web_[11].jpg
Inredningshjälp

Vill du att ditt hem ska kännas genomtänkt, harmoniskt och hemtrevligt? Vi kan hjälpa dig, vare sig du vill komplettera befintlig inredning eller vill börja på ett tomt blad. Vi inreder både enstaka rum eller hela ditt hem och hjälper till med bl.a. möblering, färgsättning och ljussättning.

20200202_121541-red2.jpg
Inredningstjänster
för företag

Ett totalkoncept för företags rumskommunikation. Inredning är en viktig del för att stärka varumärket och vi ser till att valet av inredning speglar er och ert företag. Med hjälp av välplanerad inredning kan vi stärka budskap samt skapa trivsel och gemenskap.

Lilla_Sundskogsvägen_3_Web_[30].jpg
Organiseringshjälp

Detta är alternativet för dig som vill ha hjälp att organisera ditt hem, rensa bort energitjuvar, få mer ordning och reda och därmed en mer harmonisk vardag. Vinga Interiör strävar dessutom mot en hållbar konsumtion och genom att var sak har sin plats hemma så motverkar man att tappa bort saker och gå och köpa nytt i onödan.

Arbetsplats
Inredning på distans

Konsultation och inredningshjälp på distans för dig som inte bor i Bohuslän eller Trestadsområdet. Genom videomöten får du nya inredningsidéer, hjälp att organisera ditt hem, råd inom specifika områden eller hjälp med att göra bostaden mer attraktiv inför försäljning. 

Lilla_Sundskogsvägen_3_[49].jpg
Homestyling
inför försäljning

Om du ska sälja din bostad kan du få ut mer av din försäljning genom att styla bostaden inför fotografering och visning. Vi erbjuder tre alternativ för att din bostad ska bli ett mer attraktivt objekt för tilltänkta köpare. 

Vi utför våra inredningstjänster i Uddevalla med omnejd. Här är några exempel på vart vi kan besöka er på plats:

Fiskebäckskil - Fjällbacka - Grebbestad Göteborg - Hamburgsund

Hunnebostrand - Kungshamn - Kungälv Ljungskile - Lysekil - Munkedal - Orust Rabbalshede - Smögen - Stenungsund

Stora Höga - Strömstad

Tanumshede - Tjörn - Trollhättan Uddevalla - Vänersborg

Vi utför även inredningstjänster på distans.

 

Tveka inte över att höra av er vid

eventuella frågor!

076 - 11 55 771 

kontakt@vingainterior.se

bottom of page