Tjänster

Konsultation

Allt börjar med ett hembesök hos dig för att lyssna in dina önskemål. Under 2 timmar går vi en rundtur i hemmet, går igenom planritningar och för en dialog om förändringar. Bokar du ytterligare tjänster hos oss utgår vi från mötet för att kunna beräkna omfattning på fortsatt arbete och offert.

Inredning på distans

Konsultation och inredningshjälp över telefon och Internet för dig som inte bor i Bohuslän. Få nya inredningsidéer, råd inom specifika områden eller hjälp med att göra bostaden mer attraktiv inför försäljning. 

Inredningshjälp Hel

Detta är alternativet för dig som flyttar in i ny bostad, ska bygga nytt eller vill börja på ett tomt blad och få en ny inredningsstil. Det kan röra sig om ett eller flera rum, eller en hel bostad. Vi hjäper till att inreda din tomma bostad med allt som behövs för att det ska kännas som ett hem.

Homestyling
inför försäljning

Om du ska sälja din bostad kan du få ut mer av din försäljning genom att styla bostaden inför fotografering och visning. Vi erbjuder tre alternativ för att din bostad ska bli ett mer attraktivt objekt för tilltänkta köpare.

Inredningshjälp Halv

För dig som har ett inrett hem, men vill få till det sista för att bostaden ska kännas ombonad och hemtrevlig. Vi hjälper dig med helhetstänket och skapar en genomgående känsla genom att komplettera bostadens befintliga inredning med möblemang och accessoarer som passar in. 

Vi utför våra inredningstjänster i Uddevalla med omnejd. Här är några exempel på vart vi kan besöka er på plats:

Fiskebäckskil - Fjällbacka - Grebbestad Göteborg - Hamburgsund

Hunnebostrand - Kungshamn - Kungälv Ljungskile - Lysekil - Munkedal - Orust Rabbalshede - Smögen - Stenungsund

Stora Höga - Strömstad

Tanumshede - Tjörn - Trollhättan Uddevalla - Vänersborg

Milersättning tillkommer för uppdrag utanför Uddevalla kommun. Vi utför även inredningstjänster på distans.

 

Tveka inte över att höra av er vid

eventuella frågor!