top of page
Homestyling inför försäljning
Lilla_Sundskogsvägen_3_[49].jpg
Homestyling inför försäljning

Tre alternativ för dig som vill ha ut
mer av din bostadsaffär
Fr. 2 500 kr
Priset är inkl. moms

Hur stylingen går till

Om du ska sälja din bostad kan du få ut mer av din försäljning genom att styla bostaden innan fotografering och visning. Med homestyling ökar du oftast din bostads slutpris med minst 5-10% vid försäljning, ofta mer och ända upp till 30%. Vi inreder bostaden så att den blir ett mer attraktivt objekt för tilltänkta köpare. Arbetskostnaden för homestyling är en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen och avser då konsultation, ommöblering samt lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen.

Under konsultationsmötet skapar vi oss en bild av hur vi ska framhäva bostaden på bästa sätt. Efter detta möte får du som kund förslag om vad i den befintliga inredningen som bör kompletteras, läggas till, lyftas fram och tas bort. Du kan välja att utföra dessa förändringar själv eller överlåta arbetet till oss, se nedan de tre alternativen vi erbjuder.

Flytta in i ett färdiginrett hem

Är du på gång att köpa ny bostad eller står du kanske redan med de nya nycklarna i handen? Vinga Interiör kan hjälpa dig med planering, inköp, montering och färdigställande av möbler och inredning, så att du kan flytta in till ett färdiginrett hem.

 

Med omtanke och passion utför Vinga Interiör diverse inredningstjänster med mål att ditt hem ska kännas ombonat, trivsamt och harmoniskt. Vi har ett helhetstänk för att skapa en genomgående känsla genom hela bostaden. Vi börjar alltid med ett konsultationsmöte och lyssnar in stil, önskemål och budget. Vi arbetar sedan fram förslag i nära samråd med dig som kund. Vi visar våra idéer genom bland annat moodboards, färgkartor, kollage, belysningsplaner, planritningar och produktlistor för att på ett tydligt sätt visualisera våra idéer.

Detta är ett bra alternativ om du t.ex. har köpt en sommarbostad här på västkusten, inte har möjlighet att vara på plats men ändå vill ha hemmet färdiginrett lagom till semestern. 

Samarbeten

Vi har samarbeten med flera mäklare runt om i Bohuslän som kan hjälpa till och förmedla din bostad. Förutom homestyling kan du även boka flyttstädning och magasinering av möbler via oss. Hör av dig så berättar vi mer! 

Paket. Homestyling
Do it Yourself  

Efter ett besök hemma hos dig får du en detaljerad lista på sådant du själv kan göra, vad i din bostad du bör framhäva och vad du kan plocka bort inför fotografering och visning. 

fr. 2 500 kr
Homestyling Liten

Vi stylar ditt hem med dina befintliga möbler och inredningsdetaljer. Alla hem har dolda guldkorn och vi hjälper dig att framhäva dessa.

fr. 5 000 kr
Homestyling Stor

Som komplement till din befintliga inredning så tillsätter vi detaljer som kommer framhäva bostaden på bästa sätt, så som växter, textilier, tavlor, belysning, andra inredningsdetaljer och mindre möblemang.

fr. 9 500 kr
PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en inredningskonsultation i presentkort till någon du tycker om, den perfekta presenten som uppskattas av alla!

bottom of page