Homestyling inför försäljning
Lilla_Sundskogsvägen_3_[49].jpg
Homestyling inför försäljning

Tre alternativ för dig som vill ha ut
mer av din bostadsaffär
2 500 kr - 9 500 kr
Priserna är inkl. moms

Hur stylingen går till

Om du ska sälja din bostad kan du få ut mer av din försäljning genom att styla bostaden innan fotografering och visning. Med homestyling ökar du oftast din bostads slutpris med minst 5-10% vid försäljning, ofta mer och ända upp till 30%. Vi inreder bostaden så att den blir ett mer attraktivt objekt för tilltänkta köpare. Arbetskostnaden för homestyling är en avdragsgill försäljningsutgift vid kapitalvinstberäkningen och avser då konsultation, ommöblering samt lån/hyra av möbler, mattor, konst, gardiner etc. under visningen.

Under konsultationsmötet skapar vi oss en bild av hur vi ska framhäva bostaden på bästa sätt. Efter detta möte får du som kund förslag om vad i den befintliga inredningen som bör kompletteras, läggas till, lyftas fram och tas bort. Du kan välja att utföra dessa förändringar själv eller överlåta arbetet till oss, se nedan de tre alternativen vi erbjuder.

Samarbeten

Förutom homestyling kan du även boka flyttstädning och magasinering av möbler via oss. Hör av dig så berättar vi mer! 

Vi samarbetar med följande mäklare som kan hjälpa dig med försäljningen av din bostad:

Svensk Fastighetsförmedling Stenungsund

Fastighetsbyrån Kungshamn

Peter Mäklare 

Ev. milersättning/frakt/transportkostnader kan tillkomma utöver priserna nedan.

 
Do it Yourself  

Efter ett besök hemma hos dig får du en detaljerad lista på sådant du själv kan göra, vad i din bostad du bör framhäva och vad du kan plocka bort inför fotografering och visning. 

fr. 2 500 kr
Homestyling Liten

Vi stylar ditt hem med dina befintliga möbler och inredningsdetaljer. Alla hem har dolda guldkorn och vi hjälper dig att framhäva dessa.

fr. 5 000 kr
Homestyling Stor

Som komplement till din befintliga inredning så tillsätter vi detaljer som kommer framhäva bostaden på bästa sätt, så som växter, textilier, tavlor, belysning, andra inredningsdetaljer och mindre möblemang.

fr. 9 500 kr
PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en inredningskonsultation i presentkort till någon du tycker om, den perfekta presenten som uppskattas av alla!