top of page
Inredningshjälp
Inredningshjälp

Inredningshjälp i tom bostad eller för att komplettera befintlig inredning
Kostnadsfri offert
Vad ingår. Hel

Att få ett hem att kännas harmoniskt och hemtrevligt är en tidskrävande process som man inte alltid får till på egen hand. Kanske känner du att du saknar den tid som krävs, inte hittat din stil än eller har svårt att sätta fingret på vad det är som saknas för att hemmet ska kännas personlig och ombonat. Vi kan hjälpa dig med en helhetslösning, att skapa en genomgående känsla med en röd tråd genom hela bostaden. Stil och känsla kommer integrera med funktionalitet och vi är alltid lyhörda till dina behov. 

Vad vi erbjuder
Vi kan hjälpa dig, vare sig du bor i en möblerad bostad och vill komplettera befintlig inredning eller om du flyttar in i ny bostad, ska renovera eller bygga nytt. Exempel på vad vi erbjuder:

 

 • Möblering - Din bostad inreds med stora och små möbler, konst, lampor, textilier, växter med mera, allt som behövs för att ditt hem ska kännas komplett.

 • Materialval - Vi hjälper till med val och beställning av golv, kakel, klinker, bänkskivor och andra materialval.

 • Färgsättning - Vi ser till att färg, tapeter och inredning harmoniserar med varandra och skapar en röd tråd genom bostaden.

 • Ljussättning - Vi ser till att det finns så rikt och varierat ljus som möjligt i bostaden och att alla sorters belysning finns representerade, i olika styrka och i olika nivåer.

 • Enstaka rum eller hela bostaden - Inget arbete är för litet eller för stort för oss.

 • Uteplats - Vi ser till att din uteplats blir en härlig miljö att tanka energi på. 

 • Budgetinredning - Vi inreder bostäder i alla prisklasser. Har du en låg budget kan vi hjälpa dig att få till en genomtänkt inredning med exklusiv känsla, med hjälp av god planering och budgetfynd.

 • Inredningsstil - Om du inte redan vet vilken inredningsstil du har så hjälper vi dig att hitta den.

 • Platsbyggd inredning - Vi kan hjälpa till att skissa upp förslag på platsbyggd inredning.

 • Offentliga miljöer - Vi inreder även restauranger, caféer, hotell, kontor och andra offentliga platser.

 • Festdekoration - Ska du ha en fest, ett bröllop, dop, studentmottagning, födelsedagsfirande eller liknande så kan vi dekorera din festlokal, allt för att du ska kunna ägna dig åt själva firandet och ha en härlig fest. Vi har även erfarenhet av att planera och dekorera inför event.

 • Feng Shui - Genom Feng Shui kan man skapa balans och harmoni i ett hem. Vi analyserar din personlighetstyp, vad som är viktigt för dig i livet, ser över färgsättning, använder en baguakarta och ser till att alla viktiga element finns representerade i ditt hem.

 • Inredning på distans - Om du inte bor i Bohuslän eller Trestadsområdet så kan vi projektleda dig digitalt på distans. Du får handfasta tips och genomför sedan förändringarna själv med vår handledning.

Hur vi jobbar

Vid ett första möte skissar vi upp rummet/rummen, lyssnar in vilken stil och vilka funktioner som önskas samt vilken budget och vilka behov du som kund har. Vi arbetar sedan fram ett förslag, hela tiden i nära samråd med dig som kund. Vi visar våra idéer bland annat genom moodboards, färgkartor, kollage, belysningsplaner, planritningar och produktlistor. Vi ritar även upp ditt/dina rum i 3D för att skapa en visuell bild av hur det slutliga resultatet kommer bli, allt för att våra tankar ska presenteras så tydligt som möjligt. Du kan sedan välja att göra inköpen själv eller överlåta det till oss. Vi kan även färdigställa inredningen på plats i ditt hem.

Samarbeten

Vi samarbetar med ett flertal inredningsföretag, både lokala och sådana som erbjuder e-handel, samarbeten som ger er förmånliga priser. Om ni ska bygga nytt så samarbetar vi även med proffsiga husföretag, kontakta oss så berättar vi gärna mer. Om så önskas kan vi även sköta bokning och kontakt med hantverkare och byggföretag, genom en sådan effektivisering kan du spara både tid och pengar. 

Kostnad

Arbetets omfattning kan variera och därför lämnas en kostnadsfri offert efter konsultationsmötet. Självklart lyssnar vi in vilken budget du som kund har. 

PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en inredningskonsultation i presentkort till någon du tycker om, den perfekta presenten som uppskattas av alla!

bottom of page