top of page
Inredning på distans
Inredningshjälp på distans

Digitala träffar och tät kontakt
Kostnadsfri offert
Vad ingår. Distans

Vinga Interiör är verksamma i Bohuslän och i Trestadsområdet, men för dig som bor utanför Bohuslän eller inte önskar någon fysisk träff erbjuder vi konsultation och inredningshjälp på distans. Vi börjar med ett digitalt möte där vi lyssnar in dina önskemål. Vill du kanske få nya inredningsidéer? Eller ha råd inom specifika områden som färgsättning, ljussättning, materialval, produktinköp, planritning eller Feng Shui? Ska du flytta kan vi hjälpa dig att göra bostaden mer attraktiv inför fotografering och visning.

 

Vi fyller tillsammans i en checklista över vad som önskas. Inredaren behöver också få planritningen över bostaden skickad till sig via mejl eller post, samt bilder på rummet eller bostaden du behöver hjälp att inreda. Du kommer sedan få inredningsförslag, moodboards, inköpslistor, färgkartor, kollage, belysningsplaner, planritningar och så vidare skickat till dig.

 

Arbetet med att inreda gör du sedan själv, med hjälp av de detaljerade förslag vi har gett dig. Vill du ha hjälp med bokning av hantverkare etc. hjälper vi gärna till med det. Vi har under processens gång en tät kontakt så att du känner dig inkluderad och införstådd trots att vi inte har möjlighet att ses.

PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en konsultation i presentkort till någon du tycker om, den perfekta presenten som uppskattas av alla! Konsultationen kan även göras på distans.

bottom of page