top of page
Organiseringshjälp
Lilla_Sundskogsvägen_3_Web_[09]_redigerad.jpg
Ordning & reda hemma

Vi hjälper dig att få ordning och reda hemma med var sak på sin plats
Kostnadsfri offert
Vad ingår. Halv

Detta är alternativet för dig som vill ha hjälp att organisera ditt hem, få mer ordning och reda och därmed en mer harmonisk vardag. Att rensa bort energitjuvar och distraktioner ger oss ofta mer frid i sinnet. Genom att få en god struktur hemma kan vi dessutom frisätta mer tid åt dig, du slipper leta efter saker som kommit bort och städningen kommer gå mycket snabbare.

Ju mer förvaring vi har desto mer kan vi spara, men många gånger sparas sådant vi inte har någon användning av och som inte längre skänker oss någon glädje. Istället för att ha överfulla byråar och garderober och gå och köpa ytterligare förvaring kan vi frigöra mer utrymme genom genomtänkta och smarta lösningar. Vinga Interiör strävar dessutom mot en hållbar konsumtion och genom att var sak har sin plats hemma så motverkar vi att du tappar bort saker och går och köper nytt i onödan.

Vad vi erbjuder

Vi ser till att var sak har sin plats i ditt hem och kan till exempel erbjuda följande tjänster:

 • Organisera hemmets alla rum - Kök, hall och badrum ställer höga krav på en god organisation, men också vardagsrum, barnrum, sovrum, tvättstuga och kontor. Vi hjälper sig att organisera de rum som dränerar dig på energi.
   

 • Klädkammare - Ofta är klädkammaren, garderoben, walk in closet eller byrån överbelamrade och förmodligen till stor del av sådant du inte längre använder. Vi hjälper dig att rensa och skapa en hållbar struktur.
   

 • Förråd - Många känner stort motstånd till att ta tag i en förrådsrensning, det kanske är proppfullt och man kanske inte längre vet vad man har i sitt förråd. Vi hjälper dig att att rensa och organisera ditt förråd. 
   

 • Rensa, sälja & skänka - Vi hjälper dig att rensa bort sådant som inte längre fyller sin funktion i ditt hem och som bara tar från din energi. Sedan hjälper vi dig att tjäna en slant genom att visa på möjliga platser för försäljning, alternativt att skänka dem till välgörande ändamål.
   

 • Inköp - Vi hjälper till att ta fram passande produkter för förvaring och liknande för att möjliggöra en god struktur i ditt hem.
   

 • Organisering på distans - Om du inte bor i Bohuslän eller Trestadsområdet så kan vi projektleda dig digitalt på distans. Du får handfasta tips och genomför sedan förändringarna själv med vår handledning.
   

 • Planering - Slutligen planerar vi för hur du ska bibehålla ordningen hemma.

Hur vi jobbar

Vid en första organisationskonsultation lyssnar vi in dina behov och hur du vill att det ska kännas och se ut hemma. Vi arbetar sedan fram en organisationsplan i nära samråd med dig som kund. Vid behov kan vi även boka in återbesök för att säkerställa att ordningen bibehålls.

Kostnad

Arbetets omfattning kan variera och därför lämnas en kostnadsfri offert efter konsultationsmötet. Självklart lyssnar vi in vilken budget du som kund har. 

PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en organisationskonsultation i presentkort till någon du tycker om, det är att ge bort omtanke och tid.

bottom of page