Inredningshjälp Stor
Inredningshjälp Stor

Inredningshjälp i tom bostad / nybyggnation / visningshus
Kostnadsfri offert
 

Vad vi erbjuder
Detta är alternativet för dig som flyttar in i ny bostad, ska renovera, bygga nytt eller vill börja på ett tomt blad och få en ny inredningsstil. Man kan få hjälp med till exempel:

 

  • Möblering - Din bostad inreds med stora och små möbler, konst, lampor, textilier, växter med mera, allt som behövs för att bostaden ska kännas som ett hem.

  • Materialval - Vi hjälper till med val och beställning av golv, kakel, klinker, bänkskivor och andra materialval.

  • Färgsättning - Vi ser till att färg, tapeter och inredning harmoniserar med varandra och skapar en röd tråd genom bostaden.

  • Ljussättning - Vi ser till att det finns så rikt och varierat ljus som möjligt i bostaden och att alla sorters belysning finns representerade, i olika styrka och i olika nivåer.

  • Uteplatser och offentliga miljöer - Man kan också få hjälp att planera och inreda uteplatsen. Vi inreder även restauranger, caféer, hotell, kontor och andra offentliga platser.

Hur vi jobbar

Det kan röra sig om ett eller flera rum, eller en hel bostad. Vi lyssnar in vilken stil som önskas och vilken budget du som kund har. Vi arbetar sedan fram ett förslag, hela tiden i nära samråd med dig som kund. Vi visar våra idéer genom bland annat moodboards, färgkartor, kollage, belysningsplaner, planritningar och produktlistor. Stil och känsla ska integrera med funktionalitet utifrån dina behov och vi har ett helhetstänk för att skapa en genomgående känsla genom hela bostaden.

Nybyggnation/renovering

Vid nybyggnation eller renoveringar kan vi hjälpa till redan i planeringsstadiet. Vi kan då erbjuda hjälp med att anpassa planritningen efter dina behov samt komma med förslag på material, färger, golv och tapeter etc. till din bostad. Vi vet av erfarenhet hur många val som ska tas på samma gång under en byggprocess och har därför kännedom om värdet av att ha någon att bolla idéer med. 

Om ni ska bygga nytt så samarbetar vi med proffsiga husföretag, kontakta oss så berättar vi mer! Om så önskas kan vi även sköta bokning och kontakt med hantverkare och byggföretag, genom en sådan effektivisering kan du spara både tid och pengar. 

Arbetets omfattning kan variera och därför lämnas en kostnadsfri offert efter konsultationsmötet. Självklart lyssnar vi in vilken budget du som kund har. Om vi, vid slutfört projekt, får använda bilder på din bostad i marknadsföringssyfte drar vi av 500 kr från fakturan.

PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en konsultation i presentkort till någon du tycker om, den perfekta presenten som uppskattas av alla!