Inredningshjälp
Inredningshjälp

Inredningshjälp i befintligt boende
Kostnadsfri offert
 

Detta är alternativet för dig som har ett inrett hem, men vill få hjälp med det sista för att bostaden ska kännas ombonad, harmonisk och hemtrevlig.  Kanske känner du att du inte har hittat din stil än, eller att det är någonting som saknas för att hemmet ska kännas personlig eller mysig. Vi hjälper dig med helhetstänket och skapar en genomgående känsla genom att komplettera bostadens befintliga inredning med möblemang och accessoarer som passar in. Stil och känsla ska integrera med funktionalitet utifrån dina behov. Vi kan också hjälpa till med färgsättning, ljussättning och materialval.

 

Det kan röra sig om ett eller flera rum, eller en hel bostad. Vi lyssnar in vilken stil som önskas och arbetar sedan fram ett förslag, hela tiden i nära samråd med dig som kund. Vi visar våra idéer genom bland annat moodboards, färgkartor, kollage, belysningsplaner, planritningar och produktlistor.

Man kan även få hjälp att inreda uteplatsen och ska du ha en fest kan vi hjälpa till med dekorationen. Vi inreder även restauranger, caféer, hotell, kontor och andra offentliga platser. 

Arbetets omfattning kan variera och därför lämnas en kostnadsfri offert efter konsultationsmötet. Självklart lyssnar vi in vilken budget du som kund har. Om vi, vid slutfört projekt, får använda bilder på din bostad i marknadsföring drar vi av 500 kr från fakturan.

PRESENTTIPS

Tips - Ge bort en konsultation i presentkort till någon du tycker om, den perfekta presenten som uppskattas av alla!